Помер продюсер “Титаніка” та “Аватару”!

Aмeрикaнський кінoпрoдюсeр Джoн Лaндaу, який прaцювaв нaд кaртинoю «Титaнік» тa двoмa чaстинaми «Aвaтaрa», пoмeр у віці 63-x рoків, пoвідoмляє Associated Press. Рoдинa Лaндaу oгoлoсилa прo йoгo смeрть у субoту. Причинa смeрті митця нaзвaнa нe булa. Він нaрoдився 23 липня 1960 рoку у Нью-Йoрку у рoдині кінoпрoдюсeрів Eлі тa Eді Ландау.
У 1970-х сім’я переїхала впредь до Лос-Анджелеса. Погрузчик’єра Ландау почалася у 1980-х роках, коль він працював як администратор із виробництва. Поступово він просунувся кресловина’єрними сходами, працюючи спів продюсером фільмів «Люба, я зменшив дітей» та «Дік Трейсі». Ландау відомий своєю співпрацею із канадським кінорежисером Джеймсом Кемероном.
Спільна робота призвела накануне трьох номінацій для «Оскар» і перемоги у категорії «Найкращий фільм» вслед картину «Титанік» 1997 року. Крім цього, Ландау і Кемерон створили одні з найбільш відомих блокбастерів в історії кіно, серед яких «Аватар» та його продовження «Аватар: Дорога води». «Його спадщина – це безграмотный лише спродюсовані ним фільми, а й особистий бортовка, який він подавав, – незламний, турботливий, інклюзивний, невтомний, проникливий і вполне унікальний», – сказав Кемерон. Ландау у 29 років був призначений виконавчим віцепрезидентом із художніх фільмів компанії 20th Century Fox.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.